גילוי דעת הלשכה הפוליטית של מק"י

די לפשעי הממשלה ולאסון הכיבוש!

המפלגה הקומוניסטית הישראלית מוקיעה את ממשלת הזדון של נתניהו, ברק וליברמן, אשר בירי של החיילים במשתתפי המשט ההומניטארי לעזה שוב מלאו ידיה בדם אזרחים.

קורבנות ההשתלטות הברוטאלית של הצבא הישראלי על הספינות האזרחיות הם עשרות ההרוגים והפצועים בספינה, אבל גם שני העמים, הפלסטיני והישראלי, ואינטרס השלום באיזור.

ממשלה, שמבחינתה כל מתנגד לכיבוש, כל שוחר שלום הוא אויב – היא עצמה אויבת השלום וזכויות האדם. ממשלה התוקפת בכוח ספינות אזרחיות בהיותן במים הבינלאומיים, היא ממשלה הרומסת בגסות את החוק הבינלאומי ומוציאה את עצמה ממשפחת העמים.

כיבוש הספינות הוא המשך המדיניות הישראלית הרשמית של המצור הנפשע על עזה, הנמשכת כבר שנים. המצור והפשיטה על הספינות חושפים את השקר, לפיו "אין כיבוש בעזה".

ההתעקשות של ממשלת נתניהו להמשיך במדיניות הכיבוש וההתנחלויות היא מקור האסונות, המלחמות והמבוי הסתום המדיני.

מק"י שולחת ברכת מאבק לכל שוחרי השלום, יהודים וערבים, המוחים נגד אלימות הממשלה. מק"י מתריעה, מפני כל ניסיון של הממשלה להשתיק את המחאה ולדכא באלימות הפגנות אזרחים, התובעים :

תתפטר ממשלת הדמים!

די לכיבוש! די לאלימות נגד אזרחים!

נתגייס כולנו להפגנת השלום בת"א במוצ"ש, 5 ביוני,

בשעה 18.30 בכיכר רבין, ונקרא יחד:

לא למלחמה הבאה!

הקו הירוק גבול שלום בין שתי מדינות, ישראל ופלסטין!

שתי בירות בירושלים!

תל-אביב, 31.5.2010 www.maki.org.il