באישור המשטרה, חסמו היום (שני) פעילי מחאת האוהלים כבישים למשך כ-20 דקות בכל רחבי הארץ, החל מהשעה 14:00, כחלק מהמחאה ההולכת ומתרחבת. בין היתר, חסמו המפגינים את צומת קפלן-אבן גבירול בתל אביב, כיכר פריז בירושלים, ציר מוריה בחיפה, צומת גולני בצפון, הצמתים מסמיה וקסטינה בדרום, כביש הכניסה הצפוני לבאר שבע, אזור הרחובות הרצל ורוטשילד בראשון לציון, צומת גן הוורדים בנס ציונה, הצומת הראשית בנהריה, וצומת הכפר הירוק ברמת השרון. בירושלים עוכבו לחקירה שמונה מפגינים.
תל-אביב: חסימת הקריה הבוקר על ידי מפגינים הדיור (צילום: אקטיבסטילס)
הבוקר חסמו עשרות פעילים את כביש הגישה למשכן הכנסת. הפעילים נשאו שלטים עליהם נכתב: "העם דורש צדק חברתי" ו"שוויון עכשיו". סדרני הכנסת ושוטרים ניסו לפנות את הפעילים ובמקום נרשמו עימותים אלימים: חמישה מפגינים עוכבו לחקירה, ושוטר אחד פרק את כתפו במהלך העימותים. בצהריים שוחררו כל העצורים. בנוסף, הפעילים הקימו במקום קיר מלבנים על מנת לדמות את אטימות הממשלה (ר' ידיעה נוספת באתר זה)
מאהל נוסף הוקם אמש (ראשון) במזכרת בתיה במסגרת מחאת הדיור. שישה אוהלים, רובם מאוכלסים על ידי סטודנטים משפחה עם שלושה ילדים שנקלעה למצוקת דיור, הוקמו ליד בנין המועצה ובאישורה. כמו כן, ברחובות הסמוכה גדל מספר האוהלים כמעט פי שתיים והוא עומד על 24 אוהלים.
מאהל הוקם גם בראש העין, כחלק ממחאת הדיור. המאהל הוקם בתפר שבין השכונות החדשות והוותיקות בעיר, בהובלת עומר שכטר בן 19 בשנת שירות ואיתמר לוי, שכיר שעובד בעיר. עד כה הוקמו במקום 15 אוהלים. לדבריהם, העירייה ביקשה לשנות את מיקום המאהל ולהעבירו לגן ציבורי ברחוב ז'בוטינסקי, אך במאהל סירבו להצעה. מחר צפויים לקום מאהלים נוספים בנתניה מתחת לגשר הירוק שבמחלף פולג,וכן בעיר בת ים.
עוד: מספר משפחות התמקמו על רחבת הדשא הסמוך לבניין המשטרה בקרית מלאכי, לצד כביש מספר 3, והודיעו כי הן לא מתכוונות להתפנות בזמן הקרוב. "אני רוצה שמוטי מלכה יבוא לגור איתנו פה שבוע", אמר אסף דבוש (27) שהקים את המאהל יחד עם ניר ראווי (27). כמו כן הוקמו אתמול מאהלים בקרית התקווה ובדרום תל-אביב ובעכו (על כך בידיעות נפרדות).