סיעת האופוזיציה היחידה במועצת העיר ת"א-יפו, "אנחנו העיר", פותחת מחר (רביעי) בקמפיין לקראת הבחירות לרשויות המקומיות שיתקיימו ב-31 באוקטובר. בכוונת חברי המועצה מ"אנחנו העיר" לפקוד את כל שכונות תל-אביב ויפו כדי לשוחח ישירות עם התושבים.
מחר יתקיים חוג בית ראשון במרכז תל-אביב בהשתתפות שניים מחברי המועצה, שולה קשת ועו"ד אמיר בדראן. "בואו לשמוע על החזון שאותו אנחנו רוצים לממש למען כולנו, בעד עיר שנוכל לגור בה, יהודיות וערבים, צעירים ומבוגרים. בואו גם להשמיע כי רק כך נוכל לבנות באמת מקום שיהיה שלנו", נמסר.
כאמור, כסיעת אופוזיציה יחידה, "אנחנו העיר", פעלה במישורים רבים ואף לקחה חלק במאבקי התושבים בייחוד בשכונות הדרום ויפו. מצוקת הדיור, מחירי הדירות והעלאת דמי השכירות עמדו במרכז עשיית "אנחנו העיר". "מאז המחאה החברתית ב-2011 נבנו בתל אביב בקושי 500 דירות להשכרה לטווח ארוך, שכונות מוחלשות מפונות בפיצויים זעומים וללא דיור חלופי לטובת בניית מגדלים שאף אחד מהם ולא מאיתנו לא יוכלו להרשות לעצמם להשכיר שם דירות. זה לא קורה במקרה או בטעות, זאת המדיניות של העירייה", נמסר עוד
קשת הסבירה בריאיון שפורסם בשבוע שעבר באתר "זמן ישראל": "המדיניות של הנהלת העירייה היא להחליף את האוכלוסייה כאן, להוציא שכבות מוחלשות ולעשות דיור לעשירים בלבד. אני רואה את זה בדרום תל אביב וגם בלב ומרכז העיר. חולדאי הוא מפזר הרבה מלים וזה לא קורה בפועל. הוא רוצה עיר לעשירים ורואה בעיניים רק את השבט שלו. חולדאי תלה שלט 'ככר הדמוקרטיה ובפועל יש פה דיקטטורה שמפלה בין דם לדם בין קהילות כאלה ואחרות".
פרטים נוספים על חוג בית:
https://www.facebook.com/events/1715115825602481