ארגון הסגל האקדמי הזוטר באוניברסיטת תל–אביב קיים הבוקר (שני) כנס הסברה לחבריו על מאבק עובדי הקבלן. באסיפה נמסר כי "הסגל הזוטר שותף מלא ונחוש במאבק לתיקון מעמדם של עובדי הקבלן באוניברסיטה בכלל, ובפרט – למאבק הצודק והכה ראוי להעברתם של עובדות ועובדי הניקיון מהעסקה קבלנית פוגענית להעסקה ישירה".
ועוד "כמי ששותפים בקהילת האוניברסיטה, וכמי שחווים על בשרם מדי שנה בשנה את מחיריה ומגרעותיה של ההעסקה הארעית, אנו לא עומדים מנגד ונרתמים לעזרתה של אחת מהקבוצות היותר מוחלשות בקמפוס שלנו, ומשלבים ידיים יחד עם אגודת הסטודנטים וארגון הסגל האקדמי הבכיר בקריאה ובפעולה נחושות למול ההנהלה לסיים את צורת ההעסקה הזו ולקלוט את עובדי הניקיון בשורות עובדי האוניברסיטה".
עוד נמסר כי בשבוע שעבר נערכה פגישה, שהוגרה כ"מוצלחת", בהשתתפות נציגי התאחדות הסטודנטים לנציגים ארציים בסגל הזוטר של ההשכלה הגבוהה ובמרכזה: המשא והמתן שעתיד להיפתח בקרוב על הקיצוץ הצפוי לאוניברסיטאות במסגרת תקציב המדינה. בהשכלה הגבוהה חוששים שהוא עלול לפגוע בסגל הזוטר, "בפגישה היו הסכמות רבות על מתווה הדברים וצפויות להיות פגישות נוספות בהמשך", נאמר עוד.